29° / 11° Clar

Alcaldia

Escut Pont de bar.png

En nom de totes i tots els que formem la corporació municipal, vull donar-vos la més cordial benvinguda a la web municipal, que pretén ser la principal porta d’entrada de ciutadans i visitants a l’Ajuntament de Pont de Bar.

Agilitat,  fluïdesa,  transparència,  no són solament paraules,  per a nosaltres  és una prioritat que  la informació relativa al municipi i als veïns i veïnes se’n tingui coneixement gairebé a l’instant,  els fluxos informatius  dins la web se succeeixen de forma continuada procurant que la seva renovació i actualització sigui constant.

El web municipal ha de ser un vehicle de cohesió informativa entre tot el veïnat,  visiteu-la,  cerqueu-ne resultats,  entreu i aprofundiu en el municipi de Pont de Bar gràcies a la web des d’on podreu fer els tràmits i les consultes que necessiteu, una nova eina per millorar la fluïdesa de l’administració electrònica, i la transformació digital.

Salutacions molt cordials,  gràcies per  visitar el web de Pont de Bar i els seus enllaços i resto a la vostra disposició per a rebre els suggeriments o millores que considereu.

Alcaldessa de Pont de Bar

Rosa Andorrà Nicola